Wednesday, 18 January 2012

PRECIOUS

Assalamualaikum.

Dewasakini, eceh! *ayat bajet karangan UPSR* OK..bukak je mukabuku.com..
orang ni, orang tu, orang nu, orang sana miss kat saya..*bajet retiss la kau*
ye.. aku pun merindui kamu semua! Kamu rindu saya tak?
Almost 2 year kita lepaking, studying *la sangatkan* eating, gosipping etc etc la kan! haisyh..of cos la rindu!
cakap pasal makan, teringat dekat laksa acik kantin! Setiap hari RABU, wajiblah semua bersiap-siap dengan kadar segera berlari-lari anak ke kantin untuk membelinya sehinggakan cikgu tak keluar lagi dah siap kemas meja dgn beg..Jangan tiru ye adik-adik! *lap air liur leleh-leleh dekat kain batik*! Ok dah kelaut..
sambung balik part miss-miss!
Semenjak dah meninggalkan alam persekolahan ni, makin la rindu kat kamu semua pun! Bila nak jumpa, boleh belanja aku karipap sorang singget! *tibe-tibe*


OK..sambung balik part miss-miss...
Walaupun dah 1 tahun dah abis sekolah..still lagi ingat kat korang! *blushing*
Walaupun ada certain-certain tuh langsung tak nampak muka dah! tak pe tak pe!
Aku still lagi ingat kat kamu tau! 
Walaupun dah masuk poli, jumpe kawan baru!
Tapi still tak sama dengan kamu semua! Tak ada 2 bagi kamu *hak tuih,jiwang derr*
Too much precious memory dengan kamu!

TERIMA KASIH SAHABAT :')

p/s: rindu nak pakai baju putih. tudung putih, kain biru pegi klas!

2 comments:

Muhammad Aiman Ismail said...

waaahhhh.. windu anda jugaa..... apew2 contact lorh shaya.. shaya masheyh di talian yg shama aw... anyway.. missshhhhh you all shangat2.. tc fwen.. emmmmuuuwwwaaaahhhhh.. ahaks..

zara chipirly said...

iye cik aiman! dah ada myvi..jemput dtg JB! boleh la kita mencuci mata ye..