Monday, 19 March 2012

Family Day: Rawa Steamboat, Taman Gaya

Assalamualaikum!

Sambungan entry semalam...

Around 4 macam tu kitorang begerak keluar dari Daiman dan menuju ke Rawa Steamboat dekat Taman Gaya, Johor.. Lepas dah penat main bowling 2 games setiap seorang, wajibul ghunnah lah makan kan.. Mana tak nya, angkat bola bowling 8, 9 kilogram, habis terbakar segala simpanan makan dalam perut masa breakfast tadi kan... *ke aku sorang je*..

Sumber: Iryani's Property
Kitorang dah book 4 meja untuk makan.. Makanan kat sini sangat sedap.. Tom yam dia menyegat dan kaw kaw punye.. Bayaran pun berpatutan.. RM 19/head.. Boleh makan sampai puas hati serta organ dalaman tak lupa juga perut kechintaan.. Cuma tak boleh bawak balik je.. Rawa jugak ada banyak choice dari fresh seafood, ayam, daging and makanan yang dah di proses.... Boleh ber BBQ jugak tau tempat ni..

Before makan haruslah baca doa.. Yunus lead..


Dan bermulahlah acara bakor-membakor, rebus-merebus dan makan-memakan..


Masing-masing memang berseni lah tang nak bakar ayam.. Elok je tersusun dekat atas pembakar tu.. Tang yang rebus tuh memang penuh la.. Sampai sup dengan tom yam bercampur.. Sup pun rasa tom yam... Tom yam memang rasa tom yam la kan.. *dang*  

Abstract tuh!
Meja kami...
Alhamdulillah.. Semuanya berjalan dengan lancar.. So, before kita tamatkan family day ni.. En Rezal nak bagi secubit dua kata *ghasak kau lah Zara*

En Rezal yang ohsem
Lepas tuh, En. Rezal buat surprise dengan bagi hadiah dekat  top student DUP 2B.. Which is Asma... Muka senyum, dalam hati keinginan nak lempang itu setinggi KLCC.. Derm.. Lepas ni kena berusaha lebih sikit, nanti En Rezal bagi hadiah :) *positif positif*


Tahniah Asma *ikhlas dari ceruk hati terdalam*
Nampak tak keikhlasan di situ.. Last but not least, TERIMA KASIH semua.. 


Terima kasih jugak dekat family En Rizal sebab sudi hadirkan diri :)




p/s: entry midnight akan di update esok!

Najewa Latipp euw! *dediks*

2 comments:

wahidahaziz ! said...

amboiii. mngutuk aku. :'(

Nur Zahraa Zainal said...

mana ada kutuk cik kiah oi :)